FOTO: Vodice Boats @ Biograd Boat Show 2020

S obzirom da je Biograd Boat Show 2020 jedan od rijetkih sajmova održanih od početka pandemije u Europi, već samim tim bio je nadasve poseban. Biti sudionikom ovoga sajama bilo je ujedno i izazov i čast. Sada sa odmakom možemo slobodno reči da je sajam bio uspješan. Još jednom ga je karakteriziralo predivno jesensko vrijeme i mnoštvo posjetitelja koji su ove godine rasporedili svoje dolaske u više dana trajanja sajma.

Zahvaljujemo svim posjetiteljima na povjerenju i posjeti!

Ostale novosti

Marina Kornati, Biograd na Moru, Hrvatska 21.10.2020 – 25.10.2020. Zapadni ulaz   Na najvećem nautičkom sajmu u regiji, ovu godinu izložiti ćemo 6 aktualnih modela iz naše ponude: ATLANTIC MARINE SUN CRUISER 690 ATLANTIC MARINE SUN CRUISER 630 ATLANTIC MARINE OPEN 750 ATLANTIC MARINE OPEN 670 ATLANTIC MARINE OPEN 530…
+
Iza nas, sami početak prodajne sezone 2020, obilježila je dinamika, izlaganje svih Atlantic Marine modela iz naše ponude na najvećem nautičkom sajmu u regiji, Biograd Boat Show-u. Sunčano vrijeme, mnoštvo posjetitelja i dragih prijatelja rezultiralo je ugodnim druženjima, začinjenim morskim temama i konstruktivnim poslovnim dogovorima. Hvala na posjeti!
+
Vodice Boats
Vodice Boats

Vodice Boats