NAJAVA: Vodice Boats @ Biograd Boat Show 2020

Marina Kornati, Biograd na Moru, Hrvatska

21.10.2020 – 25.10.2020.

Zapadni ulaz

 

Na najvećem nautičkom sajmu u regiji, ovu godinu izložiti ćemo 6 aktualnih modela iz naše ponude:

Kao i prijašnjih godina, lokacija našeg izložbenog prostora biti će na samome početku od zapadnog ulaza marine Kornati (kod trajektne luke) uz Halu B. S obzirom na posebne epidemiološke okolnosti, dodatno napominjemo i sljedeće: plovila ćemo izložiti na kopnu, na otvorenom prostoru i redovno održavati higijenske mjere i druge procedure prema preporukama nadležnih tijela i organizatora sajma.

Ispod dodajemo i službene obavijesti organizatora sajma:

Biograd Boat Show je među tek nekoliko nautičkih sajmova na svijetu koji će se održati unatoč globalnoj pandemiji čime je Ilirija d.d. održala njegov kontinuitet posebno uzevši u obzir značaj nautičke industrije i turizma kao našeg najkonkurentnijeg i najkvalitetnijeg vida turističke ponude. S obzirom na okolnosti u kojima se odvija sljedom čega će se sajam održati u skladu s preporukama i mjerama nadležnih državnih i županijskih tijela kako bi se osigurala maksimalna zdravstvena sigurnost svih izlagača i posjetitelja odnosno svih sudionika sajma. Ilirija d.d. je u kontinuiranoj koordinaciji i komunikaciji s Civilnim stožerom Zadarske županije i Civilnim stožerom grada Biograda na Moru te poduzima sve potrebne korake za implementaciju svih zdravstvenih mjera i preporuka tijekom 22. međunarodnog nautičkog sajma Biograd Boat Show. (…)

Posebna pažnja tijekom održavanja sajma posvećena je poštivanju svih propisanih epidemioloških mjera, počevši od sustavne kontrole broja posjetitelja, mjerenja njihova tjelesne temperature, dezinfekcije ruku, evidencije njihovih kontakt podataka, a također će se prilikom ulaska svim posjetiteljima i izlagačima osigurati jednokratna zaštitna maska. U cilju što bolje informiranosti posjetitelja i izlagača na najfrekventnijim lokacijama sajma bit će postavljeni informativni materijali o COVID-u.

Iako se veći dio nautičkog sajma održava na otvorenom te posjetitelji i izlagači uglavnom provode vrijeme na svježem zraku ove će godine radi lakšeg održavanja propisane fizičke distance biti označeni smjerovi kretanja kroz sajam te ulazi i izlazi, a na ulazima/izlazima u izlagačke hale ulaz će se dodatno kontrolirati pa do činjenice da smo kao organizatori odlučili da sajam traje jedan dan duže odnosno sveukupno pet dana. Na svim ulazima u izlagačke hale te niz smjerove kojima će se kretati posjetitelji postavit će se dezinfekcijski punktovi, uz ranije postavljene u svim fiksnim objektima marine osigurat će se preko 20 dodatnih dezinfekcijskih punktova, a provodit će se svakodnevna dezinfekcija dvorana i ostalih fiksnih objekata. (…)

Više informacija od organizatora sajma pronađite na njihovim službenim stranicama https://www.bbs.com.hr/hr

 

Pozivamo Vas da nas posjetite!

Ostale novosti

Novitete iz Atlantic Marine proizvodnje predstaviti ćemo na največem nautičkom sajmu u regiji Biograd Boat Show koji se otvara u srijedu 25.10.2023. i traje 5 dana, odnosno do nedjelje 29.10.2023. Prekrasne klasične linije Atlantic Marine glisera dodatno će naglasiti asortiman novih boja i atraktivnih detalja koji odišu daškom luksuza i…
+
Nakon dvije godine u kojima nije bilo moguće održavanje Zagrebačkog sajma nautike, ovu godinu se nastavlja dugogodišnja tradicija okupljanja ljubitelja nautike u glavnom gradu Hrvatske. Posjetite nas na Zagrebačkom sajmu nautike koji će se održati od 22.02. – 26.02.2023. na Zagrebačkom Velesajmu, gdje ćemo izložiti sljedeće modele plovila: • Atlantic…
+
Vodice Boats
Vodice Boats

Vodice Boats