Nove opcije za Open 750

Uz dvije razločite verzije upravljačke konzole moguće su tri opcije konfiguracije plovila Open 750: Basic Line, S Line i Camping Line. Basic Line ima Basic upravljačku konzolu koja po dimenzijama ostavlja više mogućnosti kocipiranja i opremanja interijera u konzoli. Već u standardnoj opremi Basic konzole je ormarić sa umivaonikom, a uz njega je moguće istovremeno dodatno ugraditi i toalet po izboru i hladnjak po izboru.
Ugradnjom ležaja u Basic konzolu ili opremanje konzole sa kompletnim camping setom, plovilo poprima karakteristike Camping Line-a.
Osnovna specifičnost nove S Line konzole je ta da je od Bazic konzole kraća za 30 cm prema krmi, što ostavlja više prostora u kokpitu i mogućnost ugradnje skiperske klupe umjesto stolica. Unutrašnjost konzole je pak dovoljno velika za ugradnju dva elementa po izboru, a opcije uz nadoplatu su: ormarić sa umivaonikom, toalet po izboru i hladnjak po izboru. Iznimno, uz ugradnju ormarića sa umivaonikom i toaleta, moguća je i opcija hladnjaka ladičara ispod ulaza u konzolu. U S konzoli, elementi za sklapanje pramčanog sunčališta nalaze se spremljeni u konzoli, a spremište je dostupno kroz otvor s prednje strane konzole.
Osim navedenoga, a neovisno o izboru konzole, u standardnoj opremi broda od sada je i mogućnost sklapanja krmenog sunčališta.
Ispod pogledajte više fotografija S Line modela plovila Open 750.

Ostale novosti

Marina Kornati, Biograd na Moru, Hrvatska 26.10.2022. – 30.10.2022. Zapadni ulaz Na najvećem nautičkom sajmu u regiji, ovu godinu izložiti ćemo 7 aktualnih modela iz naše ponude: ATLANTIC MARINE SUN CRUISER 730 ATLANTIC MARINE SUN CRUISER 690 ATLANTIC MARINE SUN CRUISER 630 ATLANTIC MARINE OPEN 750 ATLANTIC MARINE OPEN 670…
+
Vodice Boats
Vodice Boats

Vodice Boats