Nove opcije za Open 750

Uz dvije razločite verzije upravljačke konzole moguće su tri opcije konfiguracije plovila Open 750: Basic Line, S Line i Camping Line. Basic Line ima Basic upravljačku konzolu koja po dimenzijama ostavlja više mogućnosti kocipiranja i opremanja interijera u konzoli. Već u standardnoj opremi Basic konzole je ormarić sa umivaonikom, a uz njega je moguće istovremeno dodatno ugraditi i toalet po izboru i hladnjak po izboru.
Ugradnjom ležaja u Basic konzolu ili opremanje konzole sa kompletnim camping setom, plovilo poprima karakteristike Camping Line-a.
Osnovna specifičnost nove S Line konzole je ta da je od Bazic konzole kraća za 30 cm prema krmi, što ostavlja više prostora u kokpitu i mogućnost ugradnje skiperske klupe umjesto stolica. Unutrašnjost konzole je pak dovoljno velika za ugradnju dva elementa po izboru, a opcije uz nadoplatu su: ormarić sa umivaonikom, toalet po izboru i hladnjak po izboru. Iznimno, uz ugradnju ormarića sa umivaonikom i toaleta, moguća je i opcija hladnjaka ladičara ispod ulaza u konzolu. U S konzoli, elementi za sklapanje pramčanog sunčališta nalaze se spremljeni u konzoli, a spremište je dostupno kroz otvor s prednje strane konzole.
Osim navedenoga, a neovisno o izboru konzole, u standardnoj opremi broda od sada je i mogućnost sklapanja krmenog sunčališta.
Ispod pogledajte više fotografija S Line modela plovila Open 750.

Ostale novosti

Novitete iz Atlantic Marine proizvodnje predstaviti ćemo na največem nautičkom sajmu u regiji Biograd Boat Show koji se otvara u srijedu 25.10.2023. i traje 5 dana, odnosno do nedjelje 29.10.2023. Prekrasne klasične linije Atlantic Marine glisera dodatno će naglasiti asortiman novih boja i atraktivnih detalja koji odišu daškom luksuza i…
+
Nakon dvije godine u kojima nije bilo moguće održavanje Zagrebačkog sajma nautike, ovu godinu se nastavlja dugogodišnja tradicija okupljanja ljubitelja nautike u glavnom gradu Hrvatske. Posjetite nas na Zagrebačkom sajmu nautike koji će se održati od 22.02. – 26.02.2023. na Zagrebačkom Velesajmu, gdje ćemo izložiti sljedeće modele plovila: • Atlantic…
+
Vodice Boats
Vodice Boats

Vodice Boats