Atlantic Marine|Novosti

Posjetite nas na sajmu nautike u Zagrebu (22. – 26.02.2017.) gdje ćemo izložiti slijedeća plovila: Osim toga, i ove godine imamo ulaznice za sajam za naše klijente, pa molimo sve zainteresirane da nam emailom potvrde broj ulaznica i poštansku adresu za primitak ulaznica. Dobro došli!
+
Novi Atlantic Marine Adventure 780 premijerno će biti predstavljen na sajmu nautike u Zagrebu, u veljači 2017. Paketna akcija za narudžbu plovila do 28.02.2017. Atlantic Marine Adventure 780 + Honda 200 KS Cijena: 45.000 € sa uključenim PDV-om, odnosi se na standardno opremljeno plovilo u paketu sa ugrađenim motorom Honda BF200X.
+
Zahvaljujemo se cijenjenim posjetiteljima na ugodnom druženju! Trenutna ponuda plovila brandova koje zastupamo, Atlantic Marine i BWA je 40 plovila a mi smo na sajmu izložili 5 vrlo atraktivnih modela. Hvala na posjeti, Vaš Vodice Boats team!
+
Novitet u ponudi branda Atlantic Marine za godinu 2016. je Adventure 760. Naglasak kod dizajniranja ovog plovila je stavljen na vrhunske plovidbene performanse i vrlo dobro organiziran interijer za ugodan višednevni boravak u plovidbi. Naravno, jedan od prvih proizvedenih primjeraka biti će predstavljen na Hrvatskom tržištu u godini 2016. 
+
Atlantic Marine OPEN 490 na svom putu iz Murtera prema Nacionalnom Parku Kornati. Pogonjen Hondom od 50 KS, idealano je plovilo za obiteljske izlete. Fotografije za potrebe Vodice Boats-a je snimila Sky Action produkcija.
+
Vodice Boats
Vodice Boats

Vodice Boats